The Fantastic Four / Фантастичната четворка (2015) - Гледай онлайн с Български субтитри - Kefcheto.infoThe Fantastic Four / Фантастичната четворка (2015)
Вече сме с нов отделен сайт за филми ВИЖ САЙТА

Снимки от филма


Информация за филма

За да пуснете филм, натиснете бутона Close Ad and Watch as Free User, след това бутона Start Video Now. След всяко натискате на бутона изскачат реклами на PutLocker.com, които затворете с Х на вашия браузър.
Година: 2015

Времетраене: 100 мин.

Жанр: Фентъзи, Екшън

Режисьор: Джош Транк

В ролите: Тим Блейк Нелсън, Тоби Кебел, Майкъл Б. Джордан, Майлс Телър, Кейт Мара, Джейми Бел, Мари Рейчъл Дъдли

Държава: САЩ

Трейлър: Виж трейлъра от тук!

Описание
ФАНТАСТИЧНАТА ЧЕТВОРКА е модерен прочит на историята за най-дългогодишния екип супергерои на Marvel. Той разказва за четирима млади аутсайдери, които се телепортират в опасна алтернативна вселена, където физическата им форма се трансформира по шокиращ начин. Животът им се преобръща безвъзвратно, а екипът трябва да се научи да впрегне новите си способности и с общи усилия заедно да спасят Земята от опасен противник. Действието се развива в съвременен Ню Йорк и се фокусира върху четворката, преди те да станат екип - когато са млади идеалисти, предприели авантюристичен скок в неизвестното. ФАНТАСТИЧНАТА ЧЕТВОРКА се фокусира върху човешката драма на персонажите, които първоначално не възприемат новите си физически способности като предимства, а по-скоро като обезсърчително и невъзможно за преодоляване предизвикателство. Във филма участват Майлс Телър („Камшичен удар" ) в ролята на Рийд Ричардс, Майкъл Б. Джордан („Инцидентът на гара Фрутвейл", „Хроники" ) като Джони Сторм, Кейт Мара (сериала „Къща от карти" ) като Сю Сторм и Джейми Бел („Били Елиът", „Приключенията на Тинтин" ) като Бен Грим. Участват също и актьорите Тоби Кебел („Зората на планетата на маймуните", „Рокенрола“ ) като Виктор фон Дуум, гениален, но непокорен компютърен програмист; и Рег E. Кати („Къща от карти", „Наркомрежа“ ) в ролята на д-р Франклин Сторм, бащата на Джони и Сю.

Сподели филма с приятели


Копирай линка като натиснеш бутоните CTRL + C


Коментари (0)

За да използвате системата за коментари моля Влезте в системата
Информация
Качен от : djlubcho
Добавен в любими : 0
Прегледана : 273
На : 2015-09-25 01:36:44
Проблем с филма?

Заявка за филм.

Как да си пусна филма?
Реклама
"Забавни снимки" , "Видео клипове с високо качесвто и категории" , "Забавни вицове с категории" , "Много снимки,вицове,клипове и много други неща" , "Забавлявай се само тук" , "Вицове Блондинки,Пиянски,+18 и други" , "Музикални клипове!" , "Забавен свят ,забавления на макс" ,